Informācija par iebraukšanas maksu Jūrmalā no 01.02.2024.

No 2024. gada 1. februāra iebraukšanas maksa Jūrmalas īpaša režīma zonā būs 3 eiro līdzšinējo 2 eiro vietā un iebraukšanas maksa būs spēkā visa gada garumā, kā tas bija līdz 2013. gadam.

Sākot ar 15. janvāri, aicinām ikvienu jūrmalnieku pārbaudīt automātiski reģistrēto caurlaidi. To var izdarīt: www.jurmala.lv

AUTOMĀTISKI UN BEZ MAKSAS tiks piešķirtas caurlaides CSDD reģistrētajiem transportlīdzekļiem, kas ierakstīti īpašumā, valdījumā un turējumā fiziskām personām, kurām ir nekustamais īpašums vai ir deklarēta dzīvesvietas adrese Jūrmalā.

Tāpat kā iepriekšējos gados caurlaides varēs iegādāties par pilnu maksu, kā arī noteiktajos gadījumos pieteikties caurlaidei ar nodevas atbrīvojumu vai nodevas atvieglojumu.

Caurlaides septiņām, 30, 90, 180, 270 dienām vai visam periodam (365 dienām) var noformēt portālā: epakalpojumi.jurmala.lv

Nodeva jāmaksā par iebraukšanu ar autotransporta līdzekļiem (vieglajām un smagajām kravas automašīnām, autobusiem), motocikliem, kvadricikliem un tricikliem (caurlaides cena vairs nebūs atkarīga no transportlīdzekļa svara).

Plašāka informācija par iebraukšanas caurlaidēm pašvaldības tīmekļvietnes www.jurmala.lv sadaļā Pakalpojumi/ Caurlaides.

Uzzini veiarāk >>> TE!

Informācija no Jūrmalas Facebook profila, 16.01.2024.

0
Feed